Wellness a Balatonnál

Wellness a Balatonnál

Balatongolf

2008. július 20. - annmary

A wellnessturizmuson belül beszélhetünk passzív (szépségprogramok), illetve aktív (sportok) tevékenységekről. A sportok közül azok tartoznak ebbe a kategóriába, melyek nem erőltetik meg annyira az embert, hozzájárulnak a stresszoldáshoz, és a legjobb, ha a szabadban végezhetőek.

Ebbe a kategóriába tartozik a golf is, és legnagyobb örömünkre, most már a Balaton partján is lehet ennek a sportnak hódolni. Régebben hallottam olyan véleményt, hogy a golf csak az öregemberek sportja, és nem is igazán sport, hiszen csak sétálni kell. De ilyet csak olyanok mondanak, akik még nem játszották végig a 18 lyukú pályát maguk után húzva a golftáskát. A golfban az a legszebb, hogy minimum 2-3 órát a szabadban tölt az ember, ráadásul gyönyörű környezetben, friss levegőn. Tökéletes stresszoldó hatása van!

Látogassatok el a balatoni golfpályára és ismerkedjetek meg ezzel a játékkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnessbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr82576536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása