Wellness a Balatonnál

Wellness a Balatonnál

Miért pihenjünk wellness szállodában?

2008. július 24. - annmary

Ha most megkérdeznélek benneteket, hogy mi a legfontosabb dolog az életben, biztos sokan válaszolnák azt, hogy az egészség. De vajon teszünk is az egészségünkért valamit? Amíg egészségesek vagyunk, addig nem is gondolunk rá, hogy milyen jó nekünk, aztán, ha megbetegszünk, akkor már mindent megadnánk azért, hogy újra egészségesek lehessünk. Pedig mennyivel egyszerűbb lett volna, ha már korábban is gondolunk rá, és teszünk valamit az egészségünkért!

A legfontosabb, hogy megadjuk a lehetőséget a testünknek és a lelkünknek a pihenésre, a feltöltődésre. Nem várhatjuk el a szervezetünktől, hogy a mindennapi hajtást, robotot évekig kibírja. Szükség van a pihenésre!

Tapasztalatból mondom, hogy az otthon eltöltött szabadságok nem jelentettek semmit. Mindig akad valami a ház körül, amit el kell intézni, és sokszor fáradtabbak leszünk a szabadság végére, mintha dolgoztunk volna. Ismerősen hangzik? Érdemes hát kimozdulni otthonról, hogy pár napra elfelejtsük a gondokat, hogy ne nekünk kelljen mosogatni, füvetnyírni. Egy wellness szállodában eltöltött hétvége sokszor egy egész hetes pihenésnek is megfelel, hiszen ott a célzott kezelések, kúrák intenzíven kényeztetik a testet és a lelket.

Szánjunk időt és pénzt magunkra, mert ez a gondoskodás meghálálja önmagát!

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnessbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr31582834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása