Wellness a Balatonnál

Wellness a Balatonnál

Borterápia

2008. július 22. - annmary

Jól hangzik, ugye? Na nem arról van ám szó, hogy egész nap bort kell innunk! Biztos sokan hallotattok már arról, hogy a szőlőmagokban nagyon nagy mennyiségben található a polifenol nevű antioxidáns. Ezek az anyagok gátolják az öregedést, elősegítik a sejtek védelmét a káros oxidációs folyamatokkal szemben, amit a szabadgyökök okoznak. Ezenkívül az izületekre is kedvező a hatása, és az érelmeszesedés kialakulását is csökkenti.

Ezeket a tulajdonságokat használják ki a borterápia sokrétű alkalmazásában. Ezek közül a borkrém relaxáló masszázst, a barikkhordós fürdőt és a zúzott szőlőmagpakolást hamarosan élvezhetitek Balatonfüreden az Anna Grand Hotel wellness részlegében. Azért csak hamarosan, mert még nem készült el a wellness részleg, de érdemes várni rá, hiszen csodaszép a környék, és remek adottságokkal rendelkezik a szálloda.

Reméljük, hogy a leendő szolgáltatások színvonalában sem kell csalódnunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnessbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr72579926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása