Wellness a Balatonnál

Wellness a Balatonnál

Wellnesstipp otthonra!

2008. július 27. - annmary

Hogy jól induljon a reggel, kezd a napodat váltott vizes zuhannyal! Tudom, hogy ismered ezt a módszert, de vajon meg is csinálod?

Kezd el meleg vízzel: a jobb bokától haladj felfelé a láb belső felén a combtőig, majd a láb külső részén haladj a vízsugárral lefelé a bokáig! Ezt ismételd párszor, majd térj át a másik lábra!
Ezután jön a jobb váll: a kar belső felén haladj a vízsugárral lefelé a tenyérig, majd a kézhátunktól a kar külső felén fel a vállig! Ezt is ismételd párszor, majd jöhet a másik kar! Ezután következik a törzs, mégpedig hátulról előre, tehát a fenékrésztől a nyak felé, majd a törzsön lefelé. Miután bemelegítetted a tested, jöhet ugyanez hideg vízzel!

 

Nem olyan bonyolult ám, mint leírva, viszont fantasztikus hatása van. Üdén, frissen indul a napod. Téli időszakra is ajánlom, kifejezett jó megfázás ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://wellnessbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr77587760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása